Mire se erdhet nė www.lule-ks.com Lulishtja RRELIERI - Prishtinė   
Sherbimet:                                                          -  -aranzhimi I buqetave per raste te ndryshme si: buqeta per ditelindje; buqeta dore per nuse ; buqeta per urimin e marteses – fejeses ; buqeta per mireseardhje(pritjen e mysafireve te ndryshem) ; buqeta per pervjetore te veqanta ; buqeta per perkujtimin e me te dashurve etj…  .                                                             - aranzhimin e ikebanave te ndryshem si: ikebana per tavoline te nuses ; ikebana per tavolin ne shtepi ; ikebana per tavolin ne zyrė ; ikebana me rastin e organizimit te konferencave te ndyshme ; ikebana per perkujtimin e me te dashurve etj… .                                                          -         aranzhimin (rregullimin) e kerreve te nuseve : si me tyl si dhe me fjonga dhe material te fjongave dhe forma tjera .                                                        -    bejme rregullimin e luleve te gjepit per dasmore si dhe lulen e gjepit te dhenderrit                                                                                                                 www.lule-ks.com                                             Mob. 044/ 44 99 52;                                           Mob.  049/ 418 - 644